Monday, 30 June 2014

Pil Gemuk B Complex Murah RM40

Pil Gemuk B Complex Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM Weight Gain Tambah Berat Badan Untuk Kurus




PIL GEMUK (VITAMIN B COMPLEX)
HARGA : RM40.00 WM/RM45 EM


Terlalu kurus menjadikan kita kelihatan tidak menarik & mengurangkan keyakinan diri.


Biasanya org kurus memiliki metabolisma badan yg tinggi, walaupun makan banyak/ kerap, berat badan tetap tak naik.


Tapi dgn vitamin B complex, hasilnya pasti tak menghampakan anda. Cuba dulu baru tahu. :)


Tahukah Anda vitamin B? Vitamin B tidak hanya memiliki satu jenis saja, tapi memiliki banyak jenis vitamin B, antara lain Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, dan B12.


Vitamin B Complex.Banyak manfaat dan khasiat dari masing-masing vitamin B tersebut.


Vitamin B Complex adalah merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air. Komponen B Complex terdiri daripada:

1. B1 (thiamin)
2. B2 (riboflovin)
3. B3 (niacin)
4. B5
5. B6 (pyridoxine)
6. B12 (cobalamine)
7. Acid folic
8. Asid panthothenic
9. Biotin


Selain diperlukan dalam Pembentukan Protein Asid Amino & Merangsang Pertumbuhan, pil gemuk murah vitamin B complex juga berperanan Menghasilkan Tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir, untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut, menguatkan antibodi tubuh, untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah serta banyak lagi fungsi lain.


CARA AMBIL PIL GEMUK B COMPLEX
- ada 3 jenis pil dalam satu botol, makan ketiga2 jenis sekali sehari.
- diambil pada waktu pagi selepas makan


HASILNYA PIL GEMUK
- anda akan selalu lapar & tak kenyang2 walaupun dah makan
- jadi anda boleh makan banyak dengan kerap
- sekaligus tingkatkan berat badan anda dalam masa yg singkat


TESTIMONI PIL GEMUK B COMPLEX MURAH











Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          


Harga Promosi
RM40 (Semenanjung)
RM45 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi pil gemuk vitamin b complex murah sekarang selagi masih ada stok.

Baca sepenuhnya

Testimoni Sabun Alpha Arbutin Soap Murah RM20

Sabun Alpha Arbutin Soap Thailand Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal








Sabun Alpha Arbutin Ladbee dari Thailand yang sedang laris dan hangat di pasaran. Sabun Alpha Arbutin ini dapat membantu menghalang tirosinase enzim yang bertindak balas dengan melanin di dalam kulit. I a berfungsi mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. Sabun Alpha Arbutin ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat. Saiz seketul 70g.

KELEBIHAN SABUN ALPHA ARBUTIN SOAP


  1. Menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
  2. Menjadikan kulit semakin lembap
  3. Di formulasikan dari SWITZERLAND
  4. Mengurangkan bintik-bintik hitam, jeragat, jerawat serta parut-parut
  5. Kulit semakin pulih dan sihat
  6. Menjadikan kulit licin dan gebu
  7. Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari/dengan penggunaan secara konsisten

Kelebihan Tambahan Sabun Alpha Arbutin:
  1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.Dipakai untuk badan dan wajah.
  2. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.
  3. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.
  4. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.
  5. Meratakan tona warna kulit.
  6. Lulus FDA di Thailand.
Selamat digunakan, tiada kesan sampingan

Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          


Harga Promosi
RM20 (Semenanjung)
RM25 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi alpha arbutin soap sekarang selagi masih ada stok.

Baca sepenuhnya

Thursday, 26 June 2014

Inayah Beauty Booster Murah Harga RM130 KKM

Inayah Beauty Booster Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

INAYAH BEAUTY BOOSTER
>> SEBIJI SEHARI - SIHAT LANGSING PUTIH GEBU BERSERI..!! <<



♥ Impikan kulit mulus berseri hingga hujung kaki?
♥ Mahukan badan cergas bertenaga sepanjang hari?
♥ Mahu suami puji badan langsing persis dara kembali?
♥ Atau masalah kulit membelengu diri?
♥ Sudah cuba macam-macam tapi hasilnya tidak memuaskan hati?

USAH PUTUS ASA, PENYELESAIAN PASTI ADA!
BUANG AURA NEGATIF ANDA!
JOM CUBA INAYAH BEAUTY BOOSTER..
HANYA TELAN SEBIJI SEHARI.. TAK PERLU BERBIJI2.. TAK PERLU BANCUH2..

SEMUDAH ITU SAJA UNTUK KEMBALI CANTIK, GEBU, LANGSING? WOW!!
MUDAH, RINGKAS, TANPA PANTANG LARANG, TANPA DIET DAN CIRIT-BIRIT..
HASIL YANG PASTI BUAT ANDA YAKIN DAN BANGGA DIRI KEMBALI..

INAYAH BEAUTY BOOSTER merupakan supplement lengkap No. 1 Asia, terhasil dari kombinasi bahan berkualiti tinggi dan paling bermutu untuk kepuasan pengguna yang melalui gaya hidup harian yang sibuk dan tidak banyak masa untuk memanjakan diri tapi dalam masa yang sama ingin tampil CANTIK, SIHAT dan LANGSING. Dengan pengambilan 1 biji sahaja sehari, anda boleh mengubah penampilan hanya dalam tempoh seawal 1 minggu!




KEISTIMEWAAN INAYAH BEAUTY BOOSTER :

1. PURE SHARK COLLAGEN – Pertama di pasaran Malaysia menggunakan kolagen dari sumber jerung (shark) di mana kadar penyerapan nya paling pantas dan paling tinggi ke dalam badan berbanding salmon, talapia atau sumber marin lain. Ia sangat membantu dalam mengatasi masalah :

- Menggurangkan senggugut dan keputihan
- Melewatkan proses penuaan
- Menghilangkan ruam, jerawat, jeragat, garis halus dan kedutan
- Meningkatkan tenaga
- Menguatkan sistem imunisasi badan
- Mengalakkan pertumbuhan rambut lebat dan bersinar
- Menguatkan kuku dan sendi tulang

2. SOY LECITHIN – Inayah adalah supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Kehebatannya membantu pengguna :

- Meningkatkan daya ingatan
- Memecahkan lemak degil dalam badan
- Membantu masalah imsonia (sukar tidur)
- Mengelakkan penyakit kulit seperti eczema
- Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
- Mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
- Membantu dalam proses penghadaman dan mengelakkan sembelit
- Mengurangkan bengkak susu ibu menyusui bayi
- Melangsingkan badan serta menghapuskan selulit
- Mengekalkan bentuk badan ideal

3. MILK THISTLE – TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Pengambilannya membantu badan lebih bertenaga dan jantung lebih sihat. Sangat di syorkan kepada penghisap rokok, peminum alkohol, yang suka minum atau makan fast food serta yang pernah guna produk kimia berbahaya. Antara kepentingan milk thistle lain ialah :

- Membantu membina sel sel hati yang sihat
- Melegakan sembelit
- Menyingkirkan toksin dari hati
- Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
- Pengambilan beterusan beberapa bulan akan meningkatkan penghasilan glutathione secara semulajadi
- Menurunkan paras kolesterol
- Mencegah kanser payudara
- Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
- Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

4. L–GLUTHAHIONE - 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Menjadikan kulit mulus, halus, cerah dan gebu seperti bayi! Ia meningkatkan kesihatan kulit seperti :

- Menjadikan warna kulit sekata, lembap dan tidak berminyak
- Meningkatkan penyembuhan luka
- Membuatkan kulit lembut, licin, segar dan berseri
- Memutihkan kulit dan mengurangkan noda / tanda2 penuaan

5. MAQUIBERRY :

- Menurunkan berat badan
- Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan badan
- Meneutralkan radikal bebas
- Sumber Vitamin C
- Menambahkan paras tenaga
- Menguatkan tulang dan sendi
- Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari
- Mengurangkan tahap kolesterol jahat
- Menyokong kesihatan saluran darah dan jantung

6. POMEGRANATE :

- Membaik pulih fungsi hati dan limpa
- Mencuci buah pinggang dan salur kencing
- Membantu penghadaman
- Membuang lemak berlebihan
- Mengelakkan alahan bagi wanita mengandung
- Mengubahsuai dan mengimbangi hormon bagi wanita menopause
- Membaiki sistem pembersihan dan pengaliran darah
- Merawat dan membaikpulih pesakit kencing manis
- Menambahbaik stamina dan mengcegah penyakit lemah tenaga batin
- Mencantikkan kulit
- Mengurangkan pengumpulan lemak di dinding pembuluh darah

7. VITAMIN C :

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
- Melindungi sel tubuh daripada kesan pencemaran
- Melindungi daripada jangkitan dan selsema
- Membantu mengurangkan paras kolesterol
- Berguna dalam rawatan anemia
- Sebagai penambah booster kepada shark collagen dan L Glutathione dalam Inayah

8. VITAMIN B :

- Menukar makanan kepada tenaga
- Meredakan tekanan / stress
- Membantu tumbesaran
- Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur dan beruban
- Mengurangkan masalah keletihan mata
- Meredakan senggugut
- Mencegah ulser

CARA PENGAMBILAN :
- Ambil inayah beauty booster murah 1 biji sahaja sehari.

KANDUNGAN : 30 BIJI / BOTOL


TESTIMONI INAYAH BEAUTY BOOSTER HARGA MURAH






sumber: aylaa's beauty house

Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
RM130 (Semenanjung)
RM140 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi inayah beauty booster harga murah sekarang selagi masih ada stok.

Baca sepenuhnya

Tuesday, 24 June 2014

Glutacell Inspired By Botox Murah RM90


Glutacell Inspired By Botox Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM Duta Anne Ngasri

Glutacell merupakan PIL SUPPLEMENT yang mampu MENCERAHKAN, MENGANJALKAN, MEMBAIKI DAN MERAWAT Struktur Kulit Muka dan juga Badan dalam masa 2 minggu!!

Glutacell merupakan pil supplement YANG MAMPU MENCERAHKAN, MENGANJAL, MERAWAT DAN MEMBAIKI struktur kulit. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari.












Harga PROMOSI: RM90 SM, RM100 SS

Fungsi Utama GlutaCell™:

oAntioksida – Bertindak sebagai Master of Antioxidant, dengan menyingkirkan pelbagai bentuk radikal bebas dari pencemaran udara, asap rokok, hasil penyinaran ultra ungu, zat kimia dalam makanan dan bahan pencemar lain. Radikal bebas sangat merbahaya kerana dapat merosakkan sel tubuh badan manusia. 
oImunisasi – GlutaCell™ juga dapat meningkatkan ketahanan tubuh badan dari penyakit melalui pembentukan sel darah putih yang juga merupakan antivirus. Pengambilan Glutathione juga dapat membantu untuk mendapatkan tidur yang berkualiti dan lebih nyenyak.
oNyahtoksin – Salah satu fungsi utama di dalam GlutaCell™ adalah membuang toksin di dalam badan yang mendatangkan penyakit kepada manusia. 
oMenghindar, mencegah dan menghalang dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan Gout.

Penggunaan GlutaCell™ dapat DIRASAI KESANNYA SEAWAL 7 HARI PEMAKAIAN SECARA KONSISTEN. 

1 Minggu – Kulit kurang berminyak & kelembapan kulit semakin meningkat. 
2 Minggu – Jerawat mula mengecut-kulit menjadi semakin lebih lembut-tona kulit menjadi lebih sekata-liang roma semakin mengecil dan kesan parut semakin pudar. 
3 Minggu – Jeragat semakin pudar dan mulai hilang, akar rambut semakin kuat, kesan parut akan hilang, kulit menjadi lebih anjal pada seluruh badan, tona kulit menjadi lebih sekata, seimbang, cerah, gebu dan semakin montok. 

KANDUNGAN :
VITAMINC, TALAPIA COLLAGEN, TANAKHA, L-GLUTHATHIONE,HYALURONIC ACID,STRAWBERRY FLESH, MAQUI BERRY, COCOA EXTRACT
Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
RM90 (Semenanjung)
RM100 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi glutacell harga murah sekarang selagi masih ada stok.

Baca sepenuhnya

Blinq Beauty Drink Harga Murah RM130

Blink Blinq Beauty Drink Harga Murah Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM Duta Diana Amir

sumber: ainz eshop



Memperkenalkan
Blinq Beauty Drink
Minuman kecantikan terbaru diformulasikan untuk memperolehi kecantikan kulit, memulihkan kesihatan dan mendapatkan berat badan yang ideal
JIMAT !!! 3 IN 1
Selain kandungannya yang terdiri daripada pemakanan SUNNAH




Ingin Glowing? xnak cancer?xnak darah tinggi? xnak parut jerawat kedutan jeragat? Ingin Berat Badan Ideal? xnak period pain?

Inilah RAHSIANYA ...Diana Amir dah cuba, anda bila lagi?

SPECIAL PRODUK 3 IN 1 Berfungsi MENCANTIKKAN KULIT, MENGIDEALKAN BERAT BADAN, MEMULIHKAN KESIHATAN

CARA PENGAMBILAN
Waktu pagi sebelum makan
Waktu malam sebelum tido

1 kotak mengandungi 30 sachet
Boleh guna 15 hari - iaitu setiap hari 2 sachet

Duta BlinQ Beauty Drink Diana Amir :
" Blinq Beauty Drink melantik saya sebagai duta kepada minuman kesihatan yang mengamalkan pemakanan sunnah, subhanallah saya sgt happy dgn tawaran ni sbb produk personally saya rasa sangat bagus dan berkesan dlm masa yang singkat! In sya Allah
Bahan- bahan aktif spt habbatussauda, kurma, madu, collagen, stevia extract dan byk lgi and rasanya sedap Personally Diana tak rasa lapar sgt bila minum air ni, sesuai utk kegunaan bulan Ramadhan "


Apakah Blinq Beauty Drink 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.


( INSYA ALLAH )


Kelebihan Blinq Beauty Drink :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"


Kesihatan Adalah Keutamaan Blinq Beauty Drink...


250,000 wanita mati setiap tahun di seluruh dunia kerana penyakit ini?.. Kanser serviks adalah pembunuh senyap kaum wanita... Jom kita mengambil langkah terbaik bagi menghindari / mencegah sel-sel kanser daripada menjadi aktif dan merebak...


Mahukah anda dibantu mengatasi / mencegah kemungkinan ini. Amalkan Blinq Beauty Drink 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah yang menggabungkan ramuan anti kanser terbaik iaitu Soursop, Delima & Habbatus Sauda..

Rasa ekslusifnya enak seperti epal, mudah dibawa dan disediakan. Sangat sesuai untuk semua golongan.

Jangan pandang remeh masalah sengugut / ketidakstabilan hormon.. Ia mungkin dianggap normal bagi wanita tapi AWAS ia berkemungkinan boleh menyebabkan penyakit "Endometriosis" yang boleh menyebabkan mandul, keguguran atau kesukaran mengandung..
Mencegah lebih baik dari merawat. Dengankan khasiat Habbatus Sauda yang tinggi dalam Blinq Beauty Drink, Insha Allah ia dapat membantu merawat masalah ini

Mahukah anda hidup dengan bantuan Steroid setiap hari??

Tak mahu kan sb pengambilan streroid yg berlebihan boleh menyebabkan ketidakselesaan pada tubuh badan, perut menjadi pedih, sentiasa rasa berdebar2, berat badan bertambah dan banyak lagi..

Tapi sekarang anda tak perlu risau lagi kerana Collagen Ikan Salmon, Habbatus sauda, Vitamin C dan madu yg terdapat dalam Blinq Beauty Drink dapat membantu anda untuk mengurangkan rasa sakit dgn izinNya, insyaallah.. Ramai yg telah mencuba dan memberi feedback yg positive..

SOURSOP : Anti Kanser No1, lebih hebat dari kimoterapi
MADU : Meningkatkan Hemoglobin & Mencegah Anemia
KURMA : Sumber Tenaga & Protien semulajadi yang tinggi
DELIMA : Anti-Oksida yang Terbaik
STEVIA EXTRACT : Pemanis Semulajadi Tanpa Kalori
HABBATUS SAUDA : Daripada Buraidah katanya, Rasulullah s.a.w bersabda: “Pada Habbatus Sauda’ terdapat ubat segala penyakit kecuali mati”. Riwayat Abu Nu’aim dalam kitab Al-Tibb.


Blinq Beauty Drink Juga Mengandungi Glutathione, Marine Collagen Dan Vitamin C yang tinggi...































TESTIMONI PENGGUNA BLINQ BEAUTY DRINK

PRODUK/PENAWAR MEMUDARKAN PARUT




PRODUK/PENAWAR BAGI PENYEMBUH BUASIR



TAK PERLU STEROID UNTUK TAHAN SAKIT, ALHAMDULILLAH
BLINQ DENGAN IZIN ALLAH DAPAT MERAWAT SAKIT SENDI
BELIAU DISAMPING MUKA BERSERI-SERI


PENAWAR UNTUK BERASA KENYANG, CERGAS, BERTENAGA


PRODUK TERBAIK UNTUK PUDARKAN PARUT



PENAWAR/PRODUK UNTUK LANCARKAN PERIOD/HAID DAN MELEGAKAN SENGGUGUT


PRODUK/PENAWAR UNTUK KECUTKAN JERAWAT



PRODUK/PENAWAR UNTUK CERGAS DAN TURUNKAN BERAT BADAN HINGGA BADAN BERASA RINGAN UNTUK MELAKUKAN AKTIVITI HARIAN




PRODUK/PENAWAR BERASA SEGAR DAN CERGAS DIBULAN PUASA




PRODUK/PENAWAR UNTUK BERASA KENYANG DAN TIDAK BERASA LAPAR




PRODUK/PENAWAR UNTUK SURUTKAN JERAWAT DAN KURANGKAN NAFSU MAKAN




PENAWAR/PRODUK UNTUK DAPATKAN KULIT HALUS MULUS




PRODUK/PENAWAR UNTUK CERAHKAN, HALUSKAN DAN TEGANGKAN KULIT




PENAWAR/PRODUK UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN




PENAWAR/PRODUK UNTUK KEKAL SIHAT , CERGAS BERTENAGA



Testimoni Pembeli As Raffali Shop

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


          



Harga Promosi
1kotak
RM130 (Semenanjung)
RM140 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos

Untuk order sila klik butang order now dibawah

klik untuk order

ATAU
Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
mari dapatkan harga promosi blinq beauty drink harga murah sekarang selagi masih ada stok.

Baca sepenuhnya